Aamupala 06.30: viili, 1 tl hunajaa, 2 ruisleipäpalaa, juustoa. 2 kuppia kahvia.
Välipala 10.00: 2 dl ruusunmarjakiisseliä
Lounas 11.30: 100 g tomaattikeittoa, 1 rkl mantelirouhetta, kaksi ruisleipää, juustoa. 100 g kirsikkatomaatteja.
Välipala 14.30: 90 g cashew-pähkinöitä, 200 g rahkaa, 100 g aprikoosisosetta. Omena.
Päivällinen 18.00: mozzarella-salaatti, patongin pala.
Iltapala 20.00: 100 g vispipuuroa, n. 2 dl rasvatonta maitoa, pala pekonipatonkia.
Huomioita: lounas oli liian kevyt (liian vähän proteiinia) ja nälkä ja hutera olo tuli tosi nopeasti lounaan jälkeen. Pitää siis huomioida, että joka aterialla on tarpeeksi protskua, pysyy nälkä loitolla paremmin.
Kommentit