Aamupala 06.30: viili, 1 tl hunajaa, 2 ruisleipäpalaa, juustoa. 2 kuppia kahvia.

Välipala 10.00: 2 dl ruusunmarjakiisseliä

Lounas 11.30: 100 g tomaattikeittoa, 1 rkl mantelirouhetta, kaksi ruisleipää, juustoa. 100 g kirsikkatomaatteja.

Välipala 14.30: 90 g cashew-pähkinöitä, 200 g rahkaa, 100 g aprikoosisosetta. Omena.

Päivällinen 18.00: mozzarella-salaatti, patongin pala.

Iltapala 20.00: 100 g vispipuuroa, n. 2 dl rasvatonta maitoa,  pala pekonipatonkia.

Huomioita: lounas oli liian kevyt (liian vähän proteiinia) ja nälkä ja hutera olo tuli tosi nopeasti lounaan jälkeen. Pitää siis huomioida, että joka aterialla on tarpeeksi protskua, pysyy nälkä loitolla paremmin.